ETT ÅR GÅR SNABBT

Hjälp, vart tar tiden vägen? Jag kollade nyss igenom mina bilder på datorn och insåg att den här bilden är tagen i augusti förra året. Ett helt år sedan. Ibland går det fööör snabbt. Undrar vart jag kommer befinna mig augusti 2013. Om cirka tre månader flyr jag landet och flyttar till Malta. Hur länge jag kommer stanna vet jag inte, men jag vet att jag lämnar Helsingborg för gott. Känns helt underbart ska jag erkänna. Jag har aldrig varit såhär oviss om framtiden. Läskigt, men spännande..

 

4 thoughts on “ETT ÅR GÅR SNABBT

  1. Varför flyttar du till Malta? Vart ska du bo nån stans? Jag flyttade ju till Malta för 2 veckor sen och jobbar och bor i St Julians i minst ett år till! Tappade mig själv lite med allt festande i Malmö så jag bestämde mig för att dra… Saknar dig Puss

Kommentera